ΥΓΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Rappel    Rafting    Canyoning 

Rappel
Rappel

Rappel   &  Canyoning

Βυθισμένα στους μύθους για ξωτικά και νεραΐδες, τα φαράγγια παρέμεναν για χιλιετίες άγνωστα και αδιαπέραστα από τον άνθρωπο. Έχοντας πλούσιο ανάγλυφο γεμάτο φαράγγια που περιμένουν για να μας αποκαλύψουν τα μυστικά τους: κρυστάλλινα νερά, καταρράκτες, κάθετα πλάγια τοιχώματα, μαγευτικά τοπία συνθέτουν ένα περιβάλλον φυσικό και μοναδικό.

Ακολουθήστε μας μέσα στον κόσμο του Rappel εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο μέγιστο, με τη συνοδεία εκπαιδευμένων και έμπειρων Οδηγών, σε ένα κόσμο υγρό, ανεξερεύνητο, πράσινο και πάνω από όλα ψυχωφελιματικό.

Η κατάβαση φαραγγιών αποτελεί μία πολύ καλή άσκηση για τον οποιονδήποτε που θα ήθελε να ακολουθήσει τα «μονοπάτια» του νερού μέσα από τις διαδρομές, που τόσα χρόνια η διαβρωτική ικανότητά του χαράσσει τις υπέργειες ορεινές επιφάνειες.

Ακολουθήστε μας μέσα στον κόσμο του Canyoning με τη συνοδεία εκπαιδευμένων και έμπειρων Οδηγών, σε ένα κόσμο υγρό, ανεξερεύνητο, πράσινο και πάνω από όλα ψυχωφελιματικό.

Raffting
Raffting

Rafting 

Ελάτε στον κόσμο του Rafting και αλλάξτε τον τρόπο ζωή σας.

Μέσα σε όλα αυτά που η φύση έπλεξε περίτεχνα, ο άνθρωπος έβαλε το χέρι του για να τα κάνει πιο οικεία, πιο φωτεινά, πιο απτά για τον συνάνθρωπό του, ώστε εκτός των οφθαλμών και του πνεύματος να ευχαριστηθεί και το σώμα, χαρίζοντας υγεία και ευεξία. Οι έντονες εναλλαγές του φυσικού πεδίου, η ταυτόχρονη κίνηση του νερού και η πυκνή βλάστηση, δίνουν μια σπάνια εικόνα που χαρακτηρίζεται από δυναμική και ομορφιά.

Στον χώρο αυτό με το υγιεινό κλίμα ο επισκέπτης φροντίζει την προσωπική, σωματική και ψυχική του υγεία.

Ακολουθήστε μας μέσα στον κόσμο του Rafting με τη συνοδεία εκπαιδευμένων και έμπειρων Οδηγών, σε ένα κόσμο υγρό, ανεξερεύνητο, πράσινο και πάνω από όλα ψυχωφελιματικό. Είναι σίγουρο, πως το δέος θα σας διακατέχει από την στιγμή που θα ξεκινήσετε να κατεβαίνετε το ποτάμι με τα κρυστάλλινα νερά. Φυσικά με τη χρήση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, που απαιτείται για τέτοιου είδους δραστηριότητα στη φύση και λαμβάνοντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Σας δίνουμε αυτή την ευκαιρία και εσείς απλά αρπάξτε την.

River  Trekking
River Trekking

 River Trekking

 Η κατάβαση Ποταμών, αποτελεί μία πολύ καλή άσκηση για τον οποιονδήποτε που θα ήθελε να ακολουθήσει τα «μονοπάτια» του νερού μέσα από τις διαδρομές, που τόσα χρόνια η διαβρωτική ικανότητά του χαράσσει τις υπέργειες ορεινές επιφάνειες.

Ακολουθήστε μας μέσα στον κόσμο του River Tekking με τη συνοδεία εκπαιδευμένων και έμπειρων Οδηγών, σε ένα κόσμο υγρό, ανεξερεύνητο, πράσινο και πάνω από όλα ψυχωφελιματικό.

Copyright © All rights reserved. 

Voras Mountain Actions | 2019 | Καλώς ήρθατε στο Ορος ''ΒΟΡΑΣ''
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε